Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Хмельницькому голосують тільки до Верховної Ради

Неділя, 26 березня 2006, 11:02

У м. Хмельницькому на окрузі № 194 (виборчі дільниці № 1-102) йде голосування тільки у Верховну Раду, тому що бюлетені по виборах до місцевої ради так і не були доставлені на ці дільниці.

Про це повідомляє прес-служба блоку "Не Так!" з посиланням на спостерігачів від цього блоку.

У той же час у смт Димір Київської області (виборчий округ № 92) невідомими особами було спалено виборчу дільницю (№ 28). Зараз розглядається питання про надання нового приміщення для голосування.

Як припускають правоохоронці, було кинуто пляшку із запальною сумішшю. На щастя, виборчі бюлетені не постраждали.

У той же час кожна п'ята виборча дільниця в Україні в неділю відкрилася з невеликим запізненням, викликаним технічними причинами, зазначає Комітет виборців України.

Згідно зі звітом КВУ, у Донецькій області близько половини дільниць відкрилися із запізненням на 5-25 хвилин.

В Івано-Франківській області на дільниці №50 округу №84 вибори не почалися, оскільки в бюлетенях виявилася викресленою партія "Нова сила". Окружна комісія виготовляє бюлетені.

"Нова сила" також виключена з бюлетенів на дільниці №105 округу №209 (Чернівецька область), хоча ЦВК не приймав рішення про виключення цієї партії.

У Хмельницькій області деякі комісії проставили штамп "вибув" на партії "Третя сила", що також залишається суб'єктом виборчого процесу.

Хмельницький міський тервиборчком не видає дільничним комісіям бюлетені для голосування в органи місцевого самоврядування і на посаду мера міста в зв'язку із відсутністю кворуму.

КВУ зазначає, що в окремих регіонах голосування вчасно не почалося у зв'язку зі зняттям з реєстрації окремих суб'єктів виборчого процесу на місцевих виборах. Рішення про зняття не надійшло вчасно на дільниці й у бюлетенях не проставлений штамп "вибув".

У Черкаській області близько 20% дільниць округу №199 не почали роботу, оскільки члени дільничкомів одержали залишення про зняття кандидата в мери міста Анатолія Волошина і його блоку в міськраду та облраду тільки в неділю вранці.

На даний час територіальна комісія засідає з приводу зняття ще одного кандидата.

У Донецьку кілька дільниць не відкриваються через виключення з бюлетенів блоку "Наш Донбас". У Херсоні не встигли виключити з бюлетенів прізвища двох кандидатів у мери міста.

У Білій Церкві призупиняють виборчий процес для виключення з бюлетенів обласної організації Партії промисловців і підприємців, знятої за рішенням Печерського районного суду від 26 березня.

У Криму напроти прізвищ двох вибулих кандидатів у мери Сімферополя (Олександра Гресса і Віктора Невирко) не була проставлена позначка.

У Луганській області на одній із дільниць переобрано секретаря у зв'язку з тим, що не з'явився колишній. Зафіксовано випадки недопущення спостерігачів в окрузі №120 (Самбір, Львівська область) і №199 (Черкаси).

У Полтавській області йде розслідування ситуації на дільниці №10 округу №146, де при перерахуванні бюлетенів по місцевих виборах їх виявилося на 100 більше, ніж було видано.

"Інтерфакс-Україна", прес-служба блоку "Не Так!"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування