Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тарасюк голосував з 5-місячною дитиною, а Безсмертний радіє, що на виборах немає цербера

Неділя, 26 березня 2006, 12:24

Керівник виборчої кампанії "Нашої України" Роман Безсмертний проголосував о 9 ранку на вул. Предславинська у Києві.

"Сьогодні в Україні відбуваються перші по-справжньому демократичні вибори в новітній історії України", - сказав Безсмертний після голосування.

"Це вибори, коли люди більше не бояться зробити свій вибір, а влада не є цербером на виборчій дільниці", - передає його слова прес-служба блоку "Наша Україна".

Також Безсмертний висловив жаль, що "не було розведено у часі парламентські та місцеві вибори".

"По-перше, вся країна від села до столиці на три місяці з головою занурюється у виборчі перегони, у той час як вирішення, розв'язання поточних питань відходить на другий план", - зазначив керівник виборчої кампанії.

"По-друге, проведення всіх можливих виборів одночасно заплутує виборця і створює багато організаційних проблем на дільницях", - додав він.

За словами Безсмертного, "більшість виборців вже з самого ранку зіштовхнулися з чергами на дільницях та необхідністю розібратися у виборчих простирадлах, яких на кожній дільниці не менше чотирьох".

У той же час міністр закордонних справ Борис Тарасюк також проголосував одним із перших – о 8.00 разом з усією родиною включно з 5-місячним онуком Іванком.

На питання, чому не були допущені на вибори спостерігачі від СНД, та якою буде зовнішня політика України після виборів, він відповів, що ЦВК зареєструвала більше 100 спостерігачів–громадян Росії.

"Що ж до зовнішньої політики, то вона лишиться незмінною", – заявив Тарасюк.

"Адже я впевнений у перемозі демократії і в тому, що після виборів у парламенті буде створена коаліція демократичних сил", - додав він.

Тарасюк є третім номером у виборчому списку блоку "Наша Україна".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування