Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Давидович думає, чи не проігнорувати Ющенка

Неділя, 26 березня 2006, 15:21

Центвиборчком має намір провести засідання і вирішити питання про можливість проголосувати для виборців, щодо яких суди прийняли рішення внести їх у списки.

Про це повідомив журналістам голова ЦВК Ярослав Давидович на прес-конференції в неділю.

Як повідомив Давидович, комісія в колегіальному порядку прийме рішення, чи дозволяти дільничним виборчим комісіям видавати виборцям бюлетені на підставі рішення судів.

Давидович також повідомив, що міністерство закордонних справ заявляє про відсутність порушень правопорядку при голосуванні в закордонному виборчому окрузі.

Він також спростував інформацію про визнання виборів на окремих ділянках недійсними.

"Те, що вибори визнані недійсними, не відповідає дійсності", - сказав він, коментуючи на прохання журналістів оприлюднену Комітетом виборців України інформацію про те, що на деяких ділянках вибори уже визнані недійсними.

Давидович відзначив, що вибори можуть бути визнані недійсними тільки після завершення голосування.

Глава ЦВК підкреслив, що найбільш розповсюдженою проблемою в ході проведення голосування є запізніле відкриття деяких ділянок. "Але я скажу, що це не від гарного життя", - сказав він.

Він також повідомив, що почала роботу дільниця в Димері Київської області, на територію якого була кинута пляшка з запальною сумішшю.

Давидович також повідомив, що сам він уже проголосував.

За словами глави ЦВК, на його виборчій дільниці людей було багато, але до нього поставилися з розумінням і дали проголосувати позачергово.

"Мені дали проголосувати позачергово, поставилися з розумінням", - повідомив він.

Інтерфакс-Україна, Українські новини, Обком, Ліга

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування