Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

За два дні у Рівненських лікарнях хворих стало на 600-1000% більше

Неділя, 26 березня 2006, 16:39

Блок "Наша Україна" звертає увагу на "рекордну кількість заявок на Рівненщині від людей, що за станом здоров'я прагнули голосувати на дому чи в лікарні".

За словами голови Рівненського штабу "Нашої України" Віктора Матчука, в деяких селах кількість відповідних заяв складала 70% від загального числа виборців.

Причому після того, як із заявниками поспілкувалися активісти "Нашої України", пояснивши їм правові наслідки участі у фальсифікації виборів, до 90% людей відкликали заяви і йшли голосувати на дільниці, повідомляє прес-служба блоку.

"Перше місце у виборчій "епідемії" посідають Дубенський, Корецький і Гощанський райони – там "захворіли" до 20% виборців", зазначається у повідомленні.

"Зараз уся рівненська медицина працює на політичну силу, яку представляє Рівненський губернатор", - заявив Матчук.

"У четвер Рівненська обласна залізнична лікарня мала 10 хворих, у суботу – 110. В Рівненській обласній лікарні тиждень тому було 50 хворих, два дні тому – 370, сьогодні там проголосувало 472 хворих", - додав він.

Також Матчук повідомив, що в м. Рівному під загрозою зриву голосування до обласної ради, оскільки міська ТВК передала на місто на 3000 бюлетенів менше, ніж потрібно.

На 15:00 за офіційно підтвердженою інформацією проголосувало більше 35% жителів Рівненщини.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...