Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Зварич думає, що Безсмертний, Тимошенко і Ко будуть як Ющенко

Неділя, 26 березня 2006, 18:25

Перший заступник керівника виборчої кампанії блоку "Наша Україна", Роман Зварич, переконаний, що помаранчева коаліція буде відтворена до завершення виборчого процесу.

"Я вам даю гарантію, що помаранчева коаліція буде відтворена до завершення виборчого процесу", - сказав Зварич у неділю на прес-конференції в Києві.

Він висловив переконання, що "загальні результати помаранчевих сил дорівнюватимуть тим результатам, які одержав Віктор Ющенко на президентських виборах".

"Результати підтвердять те, що я говорив", - сказав Зварич.

Відповідаючи на питання про те, чи буде в помаранчевій коаліції Народний блок Литвина, представник "Нашої України" відзначив, що це буде залежати від результатів виборів.

Зварич також не виключає можливості виборів на місцевих рівнях. "Вибори там (на місцевих рівнях) стоять під погрозою зриву з різних причин", - сказав він.

За його словами, ситуація з виборами до Верховної Ради "більш-менш контрольована". "Не можу сказати цього по місцевих рівнях", - сказав член "Нашої України".

Зварич відзначив, що проблеми з виборами до обласних та районних рад відзначаються в Одеській, Хмельницькій, Донецькій, Харківській, Київській, Кіровоградській та Миколаївській областях.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування