Ющенко запросить до себе всіх-всіх-всіх

Неділя, 26 березня 2006, 19:04

Президент Віктор Ющенко запросить на консультації з приводу формування майбутньої коаліції у Верховній Раді всі політичні сили, які пройдуть у парламент за результатами виборів.

Про це повідомив заступник глави Секретаріату президента Анатолій Матвієнко на брифінгу в Секретаріаті президента у неділю.

"На сьогоднішній день обговорюється ідея – президент демонстрував і демонструє, що він – президент всієї Україні, і тому, безперечно, президент, скоріш за все, підтримає перший раунд таких переговорів – це запросити всіх, і порадитися про те, як нам діяти і як забезпечити роботу влади взагалі і ВР зокрема", - сказав Матвієнко.

Він уточнив, що йдеться про "всіх переможців, які подолають тривідсотковий бар’єр".

Матвієнко також зазначив, що Ющенко безперечно зацікавлений у проведенні критичного аналізу роботи Політичної ради, яка була створена при президентові України.

"Очевидно, такий інститут потрібний, але певна корекція або форма організації цього інституту буде внесена", - сказав він.

Як повідомлялося, у неділю Ющенко заявив, що в понеділок у Секретаріаті президента розпочнуться політичні консультації щодо формування нової парламентської коаліції.

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування