Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Турчинова не вдасться заманити ні в штаб, ні на дачу

Неділя, 26 березня 2006, 21:00

Запрошення до штабу "Нашої України" на підписання угоди про коаліцію в Блоці Юлії Тимошенко вважають одним з варіантів піару.

Про це керівник виборчого штабу БЮТ Олександр Турчинов повідомив у неділю на прес-конференції.

Турчинов заявив, що остаточного рішення щодо створення коаліції з "Нашою Україною" ще нема, і консультації ведуться паралельно з виборчим процесом.

"У будь-якому варіанті я вважаю, що некоректно запрошувати до штабу, коли створюється коаліція. Коли мова йде про групу підтримки, то можна запросити і до себе в штаб, і до себе на дачу. Коли мова йде про побудову коаліції, то потрібно, напевно, з'ясувати, де найбільше ефективно можна це зробити, і щоб це було, у першу чергу, на нейтральній території", - сказав представник БЮТ.

Як відомо, на відкритті прес-центру представники "Нашої України" заявили, що 26 березня о 22:00 у цьому будинку чекають тих, хто готовий підписати угоду про створення коаліції.


"До закінчення виборів ніякої коаліції створено не буде", - додав він.

За словами Турчинова, переговори щодо створення коаліції можуть бути розпочаті після закінчення виборчих перегонів, коли буде досягнуто домовленостей щодо часу і місця проведення таких переговорів.

Турчинов наголосив, що можлива коаліція за своїми кольорами "не може бути ні блакитною, ні помаранчевою, вона має нести кольори державного прапору".

Він зазначив, що про досягнення домовленості про підписання якогось документу зі створення коаліції буде офіційно повідомлено ЗМІ.

Ліга, УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...