Януковичу вже придумали керівне місце

Понеділок, 27 березня 2006, 01:07

Фракцію Партії регіонів у парламенті очолить лідер партії Віктор Янукович.

Про це заявив у неділю на прес-конференції керівник передвиборної кампанії Партії регіонів Євген Кушнарьов.

"У Партії регіонів є відомий авторитетний лідер Віктор Янукович. Відповідно до статуту нашої партії він очолюватиме фракцію нашої партії, спираючись на позицію, яка буде обговорюватися і вироблятися на засіданні колегіальних органів", - сказав Кушнарьов.

Відповідаючи на питання журналіста, чи зв'язувалися з Партією регіонів представники блоку "Наша Україна" з питання створення коаліції, Кушнарьов сказав: "Не зв'язувалися протягом чотирьох місяців - не зв'язувалися й у цей час".

"Що стосується будь-яких теоретичних варіантів створення більшості без Партії регіонів, то вони приречені на провал", - наголосив він.

В той же час він підкреслив, що якщо наголос буде робитись на створенні "помаранчевої" коаліції у Верховній Раді, то в суспільстві продовжиться протистояння.

На його переконання, є ще достатньо часу для того, щоб домовитись стосовно створення коаліції, "яка в основу своєї діяльності покладе інтереси народу".

Коментуючи оприлюднені результати екзит-полів, Кушнарьов зазначив: якщо президент Віктор Ющенко не зрозумів, що третє місце блоку "Наша Україна" на парламентських виборах - "це оцінка його особисто, то він дуже слабкий політик".

Він також не виключив оскарження результатів виборів на окремих виборчих дільницях.

За його словами Партія регіонів зафіксувала "багато порушень виборчого законодавства у процесі проведення виборів". В той же час, він зазначив, що при цьому визнання парламентських виборів недійсними не передбачено чинним законодавством.

"Інтерфакс-Україна", УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування