У Києві не хочуть афішувати програш Омельченка?

Понеділок, 27 березня 2006, 12:27

Комітет виборців України висловлює стурбованість ситуацією з виборами київського міського голови.

"Напружена ситуація на виборах київського міського голови. Окремі виборчі дільниці не проводять підрахунок. Ситуація викликає стурбованість", - сказав у понеділок на прес-конференції у Києві голова правління КВУ Ігор Попов.

У свою чергу, присутній на прес-конференції заступник голови правління Комітету Євгеній Побережний підкреслив, що "деякі виборчі дільниці одержали вказівки від різних політичних сил затягувати підрахунок голосів".

"У нас є інформація, що окремі виборчі комісії одержують вказівки не проводити підрахунок голосів і не підписувати підсумкові протоколи. Ця ситуація викликає велику стурбованість", - заявив Побережний.

КВУ вважає, що такі дії повинні отримати відповідну оцінку.

"Якщо це провокація – то виборчі комісії повинні їх ігнорувати і продовжувати підрахунок голосів, розуміючи, що не можна так чинити, і пам'ятати про відповідальність", - зазначив Побережний.

"А якщо все ж таки це відбуватиметься – необхідно переобирати склад комісій, які продовжать підрахунок голосів", - вважає керівник програми довгострокового спостереження КВУ.

У той же час, за даними сайту ЦВК, у Києві оброблено тільки 3,4%. У той час, як у середньому по Україні вже оброблено 17,95% протоколів.

Як відомо, поки на виборах Києва лідирує Леонід Черновецький.

Українська правда, "Інтерфакс-Україна", УНІАН

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування