Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Ющенка знають, як він буде обирати прем'єра

Понеділок, 27 березня 2006, 14:57

Перший заступник голови секретаріату президента Іван Васюник, заявляє, що президент Віктор Ющенко вестиме консультації з кандидатом на посаду прем'єра від коаліції, якщо буде погоджена програмна частина його роботи в інтересах країни.

"Якщо коаліційні сили погодять програмну частину, висунуть кандидата, тоді президент буде розмовляти з цим кандидатом, і є всі підстави, що він прийме таку кандидатуру, якщо програмна частина буде переборена", - заявив Васюник на брифінгу в понеділок у Києві.

У свою чергу прес-секретар глави держави Ірина Геращенко підкреслила, що президент, йдучи на цю посаду, оголосив десять кроків назустріч людям, і для того, щоб країна розвивалася стабільно, ці кроки мають бути реалізовані.

"Президент впевнений, що майбутня коаліція має об'єднатися навколо виконання цих програм", - сказала вона.

"В ідеалі він не відходить від своєї позиції: мають пройти переговори між учасниками виборчої кампанії, і президент виступає за формування коаліції саме демократичних сил", - підкреслила Геращенко.

Раніше Блок Юлії Тимошенко, яка, за даними екзит-полів, випереджає "Нашу Україну", анонсував підписання об 11:00 годині понеділка підписання коаліційної угоди помаранчевих сил (БЮТ, "Наша Україна", Соцпартія).

Однак підписання за пропозицією "Наший України", як повідомили в БЮТ, було перенесено на кілька годин.

На сайті БЮТ також повідомляється, що БЮТ і Соцпартія готові підписати коаліційну угоду й очікують від "Нашої України" оголошення точного часу підписання, що має відбутися в понеділок.

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...