Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ЧЕРНОВЕЦЬКИЙ ВЖЕ ПОХВАЛИВСЯ ПРИВІТАННЯМ ЮЩЕНКА

Понеділок, 27 березня 2006, 17:38

Президент Віктор Ющенко привітав кандидата на посаду мера Києва Леоніда Черновецького з перемогою на виборах.

Як повідомляють "Українські новини", під час прес-конференції Черновецького один з помічників приніс йому мобільний телефон.

Черновецький вибачився й попередив, що йому телефонує президент.

Після короткої розмови Черновецький поклав трубку й заявив, що президент захотів привітати його з перемогою на виборах, і йому приємно одержати це привітання.

В той же час, прес-секретар президента Ірина Геращенко спростувала цю інформацію. Вона заявила, що Ющенко в понеділок мав низку телефонних розмов з учасниками передвиборчих перегонів щодо ходу виборів.

"До офіційного оголошення результатів виборів як до Верховної Ради, так і до місцевих органів влади президент, звичайно, нікого вітати не буде. Спочатку треба знати, кого і з чим вітати", - сказала Геращенко в коментарі для "Української правди".

Крім того, інший кандидат у мери Києва, Віталій Кличко, який також був присутній на прес-конференції, визнав перемогу Черновецького на виборах мера.

"Потрібно вміти вигравати, потрібно вміти програвати... Не доводиться чекати змін (у результатах виборів)", - сказав Кличко, посилаючись на дані про те, що в 70% оброблених бюлетенів на вибори мера 30% виборців зробили вибір на користь Черновецького.

Кличко сказав, що конкуренція з боку Черновецького була чесною, і він сподівається на співпрацю блоку Черновецького й блоку "ПОРА-ПРП" у Київській міській раді.

Черновецький, вислухавши Кличка, сказав, що Віталій завжди був його кумиром, але йому так і не вдалося одержати автограф.

Він назвав Кличка не по роках зрілим політиком, якому вдалося виграти вибори в нинішнього мера Олександра Омельченка.

Черновецький дуже впевнено заявив, що його перемога на цих виборах остаточна.

За даними паралельного підрахунку голосів на виборах мера штабом Черновецького, станом на 15:30, були оброблені результати голосування по 918 дільницях.

Штаб стверджує, що всього проголосувало 1 099 618 виборців, у тому числі за Черновецького - 357 130 виборців, що становить 32,48%.

На другому місці, за даними штабу - Кличко, який набрав 23,17%. На третьому місці, за підрахунками штабу Черновецького, діючий мер Олександр Омельченко, який набрав 21,01% голосів виборців.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування