Тимошенко порівняла себе з несподіваною Меркель

Понеділок, 27 березня 2006, 19:52

Лідер БЮТ Юлії Тимошенко вважає, що БЮТ, "Наша Україна" і Соцпартія мають всі шанси створити помаранчеву коаліцію.

Про це вона заявила в понеділок каналу "1+1".

"Очевидно, що три політичні сили – БЮТ, "Наша Україна" і Соцпартія можуть створити коаліцію. За нашим попереднім підрахунком голосів ми разом маємо 255 голосів, що достатньо для створення більшості, призначення уряду, інших посадових осіб", - сказала Тимошенко.

Вона повідомила, що у понеділок проходили переговори і висловила сподівання, що їх можна "довести до логічного завершення".

"Тільки від волі політиків залежить доля коаліції", - сказала Тимошенко, додавши, що "зволікання хибно впливає на коаліцію".

Щодо неочікуваності для учасників переговорів по помаранчевій коаліції результатів голосування за БЮТ, то Тимошенко зауважила: "І Шредер не хотів, щоб Меркель була прем’єром, але народ вибрав".

Лідер БЮТ також висловила обурення висловлюваннями деяких аналітиків, "які тільки вчора з-під Кучми вийшли", що потрібно робити коаліцію помаранчевих сил і Партії регіонів заради єднання сходу в заходу країни.

"Я просила б припинити такі заяви, бо це не єднання України, а підтримка одного кримінального клану", - наголосила Тимошенко.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування