Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Омельченко хотів посадити сина Черновецького?

Понеділок, 27 березня 2006, 22:37

Леонід Черновецький, який лідирує на виборах мера Києва, обіцяє зосередити свою діяльність на вирішенні соціальних проблем киян.

Про це заявив в ефірі каналу НТН.

"Я буду усе робити за законом. Але, крім того, оскільки я дуже досвідчений юрист, я кандидат юридичних наук ще в радянський час, заслужений працівник прокуратури, екс-прокурор і великий господарник. Я вам хочу сказати, що не в "досвіді" справа, а в совісті", - сказав Черновецький.

"Я не упевнений, що сьогодні земля повинна знаходитися в стані товару в Україні. Я зроблю все можливе, щоб створити прецедент!"

"Щоб ми підходили до цього питання, відведення земельної ділянки, тільки в тому випадку, якщо самі жителі, от, наприклад, ви або ваші сусіди усі до одного сказали – ми цього хочемо", - відзначив він.

Черновецький також пообіцяв відмовитися від майбутньої зарплати мера, нагадавши, що будучи депутатом Верховної Ради він відмовився від зарплати.

"Я не одержував зарплату за 10 років свого перебування у Верховній Раді жодного разу. Я забезпечена людина. Я дуже зайнятий, я багато написав законів, я живу громадським життям багато років. Зарплату я одержувати принципово не буду. Вона мені не потрібна, я буду направляти її на соціальні потреби", - заявив кандидат у мери.

Що стосується діяльності нинішнього мера Києва Олександра Омельченка Черновецький заявив, що "за період першої п'ятирічки Омельченко багато зробив для Києва".

"У другій він просто відірвався від народу. Так само як це відбувалося з Кучмою. Багато в чому його зіпсувала і сама влада, яка жадала від нього все нові і нові земельні ділянки для своїх фаворитів. Зі мною так не вийде", - сказав Черновецький.

"Правий був політолог, який сказав, що мене не хотів ніхто. Тому, що зі мною домовитися ні на яку тему, за спиною в моїх виборців, буде неможливо", - додав він.

Кандидат у мери також розповів, що за три дні до виборів Омельченко начебто звертався в УВС, щоб посадили сина Черновецького.

Як відомо, Черновецький продовжує лідирувати на виборах мера Києва, одержавши 31.17% голосів за підсумками підрахунку даних на 272 ділянках з 1024.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна" із Київської міської територіальної виборчої комісії, Віталій Кличко, номер одного блоку "Пора-ПРП", йде на другому місці з 23,89%.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування