Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ЮЩЕНКО ГОВОРИВ З ЯНУКОВИЧЕМ І ТИМОШЕНКО БІЛЬШЕ ГОДИНИ

Вівторок, 28 березня 2006, 13:45

Лідер Партії регіонів Віктор Янукович і президент Віктор Ющенко оцінюють парламентські вибори, які відбулися в Україні, як демократичні і прозорі.

Про це повідомляє прес-служба Януковича з посиланням на зустріч лідера Партії регіонів з Ющенком.

Фото прес-служби президента

Фото прес-служби президента

"Відбувся обмін думками щодо того, як проходив в країні процес виборів. Янукович та Ющенко дійшли згоди в оцінці виборів – процес відбувався демократично і прозоро, хоча мали місце недоліки в самій організації виборів, у результаті чого багато громадян не мали можливості проголосувати", - йдеться у повідомленні.

Як зазначає прес-служба, Янукович та Ющенко говорили про те, що "треба обов'язково зробити все, щоб ніколи більше не повторилися ці недоліки в виборчому процесі в Україні, а винні за недостатньо добру організацію виборів повинні понести відповідальність".

"Співрозмовники дійшли висновку про те, що необхідно якнайшвидше завершити підрахунок голосів і після оголошення підсумків парламентських виборів в Україні розпочати переговорний процес зі створення парламентської коаліції", - йдеться у повідомленні.

Коментуючи на прохання журналістів зустріч з президентом, Янукович сказав: "Президент України зацікавлений у тому, щоб в Україні була стабільна ситуація".

***

Фото прес-служби президента

Фото прес-служби президента

Ющенко також провів зустріч з лідером БЮТ Юлією Тимошенко, повідомляє прес-служба президента.

На зустрічі з Тимошенко Ющенко назвав успішне проведення виборів "унікальним здобутком помаранчевої команди".

"Можливість кожної людини вільно заявляти про свою позицію і впливати на позицію влади є однією з ґрунтовних цінностей, які люди відстоювали на Майдані", - сказав президент.

Зустрічі проходили у форматі "віч-на-віч" і тривали кожна понад годину.

За словами Ющенка, він планує офіційно привітати переможців виборів після того, як ЦВК оприлюднить остаточні підсумки голосування.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування