Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кінаха посуне головний соціаліст, а Литвина – "нашоукраїнець"?

Вівторок, 28 березня 2006, 14:27

Посаду секретаря Ради національної безпеки і оборони може зайняти лідер Соцпартії Олександр Мороз, а на посаду спікера висунуть представника "Нашої України" Романа Безсмертного.

Таке припущення в інтерв'ю газеті "Столичные новости" зробив представник БЮТ Андрій Шкіль, повідомляє УНІАН.

"Можу припустити, що на пост голови ВР буде висунуто Романа Безсмертного, а посаду секретаря РНБО обійме Олександр Мороз", - зазначив представник БЮТ.

Також Шкіль додав, що для нього важливо, щоб у новому уряді не було тих людей, які "негативно себе зарекомендували в уряді (Юрія) Єханурова".

Як повідомлялося, ще в ночі після виборів від імені БЮТ, яка за результатами екзит-полів випереджала "Нашу Україну", в рамках обговорення умов створення помаранчевої коаліції, Олександр Турчинов озвучив пропозицію запропонувати пост спікера Безсмертному.

У свою чергу саме представники "Нашої України", Безсмертний і Роман Зварич, нагадали варіант домовленостей, коли переможець виборів із числа помаранчевих сил пропонує кандидатуру прем'єр-міністра.

Вранці 27 планувалося підписати меморандум про створення коаліції між "Нашою Україною", БЮТ і СПУ.

Проте "Наша Україна" проводила політраду з цього питання, тому підписання було відкладене, як передбачалося, на декілька годин.

Проте того ж дня заступник голови секретаріату президента Іван Васюник озвучив позицію Віктора Ющенка, який назвав некоректним підписувати коаліційну угоду до оголошення остаточних результатів виборів Центрвиборчкомом.

Також глава держави доручив прем'єр-міністру Юрію Єханурову почати переговори з політичними силами про створення парламентської коаліції.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...