Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Росія подивилася на вибори в Україні і застрибала з радості

Вівторок, 28 березня 2006, 14:40

У Москві відзначають, що вибори в парламент України продемонстрували бажання громадян як на сході, так і на заході країни розвивати добросусідські відносини з Росією.

"Вибори продемонстрували активність населення як на сході, так і на заході країни, прагнення людей розвивати і поглиблювати з Росією відносини добросусідства та партнерства", - говориться в коментарі МЗС РФ, розповсюдженому у вівторок у Москві.

У коментарі підкреслюється, що моніторинг цих виборів здійснювали спостерігачі від Росії і різних міжнародних організацій.

"Їх оцінка полягає в тому, що минулі вибори, хоча і пройшли в гострій боротьбі і при окремих порушеннях, але відбулися. Громадяни України змогли зробити свідомий вибір", - відзначають у МЗС РФ.

"Росія готова до активного діалогу з президентом, новим кабінетом міністрів і новим складом Верховної Ради України з метою вибудовування системи міждержавних відносин, заснованої на принципах рівноправності, добросусідства, прагматизму і взаємовигідного співробітництва", - підкреслюють у Москві.

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування