Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Коломойський продовжує доводити, що 1+1 - його

Вівторок, 28 березня 2006, 20:37

Представники співвласника групи "Приват" Ігоря Коломойського в суді за позовом до Олександра Роднянського щодо визнання прав власності на 70% в установчому фонді ТОВ студія "1+1" стверджують, що СМЕ дала згоду на продаж телеканалу.

На черговому засіданні у справі за позовом Коломойського до Роднянського представник позивача В’ячеслав Карташов ще раз підтвердив факт укладення угоди щодо продажу "1+1", яку, за його словами, було укладено 22 червня 2005 року в Женеві (Швейцарія).

Він також запевнив, що позивач 7 жовтня минулого року вніс на депозит нотаріуса аванс у розмірі 10100 тис.грн., що було передбачено умовами укладеної угоди. За словами Карташова, ці гроші так і не були затребувані Роднянським.

Далі Карташов розповів, як на прохання Роднянського і Фуксмана, Коломойський з травня по червень 2005 року чекав з укладенням угоди щоб дати їм час узгодити з СМЕ можливість продажу своїх часток у статутному капіталі.

При цьому Карташов наголошував на тому, що угоду було укладено після надання згоди з боку СМЕ.

Водночас представник "Інтер-Медіа" Леонід Філатов з посиланням на представників Роднянського заперечив як те, що СМЕ давала згоду на укладення договору купівлі-продажу, так і сам факт існування такої угоди.

Проте він підтвердив факт зустрічі в Женеві, зазначивши, що сторони дають різні відомості щодо складу її учасників.

За твердженням представників Коломойського, окрім позивача і відповідача, на зустрічі був присутній Тимур Новиков.

Водночас, за словами представників Роднянського, в ній брав участь Борис Фуксман. "На цій зустрічі, як і на багатьох інших, обговорювалося лише питання можливості угоди", - сказав Філатов.

Як відомо, Коломойський подав позов, де вимагає визнати за ним право власності на долю Роднянського в телекомпанії "Студія "1+1"". Однак засновники компанії стверджують, що такої угоди не було.

У судовому засіданні, окрім позивача і відповідача, третьою стороною виступає іноземна компанія "Інтер-медіа".

За інформацією ТОВ "1+1", її власниками є: компанія Сentral Мedia Еnterprises (60% статутного фонду), а також Роднянський і Фуксман (по 20% кожний). Водночас голова ради директорів каналу Роднянський має право розпоряджатися 70% "1+1", інші 30% знаходяться у власності дочірньої кoмпанії СМЕ - "Інтер-медіа".

Телекритика

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...