Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Януковичі і медведчуки відхрестилися від Вітренко

Вівторок, 28 березня 2006, 20:58

Партія регіонів та опозиційний Блок "Не Так!" спростовують заяву лідера блоку "Народна опозиція" Наталії Вітренко про приєднання цих політичних сил до ініціативи щодо проведення в Києві повторних виборів, у тому числі і мера.

Зокрема про це сказав голова Київського відділення Партії регіонів Василь Горбаль, коментуючи відповідну заяву Вітренко, повідомляє УНІАН.

"До нас дійсно зверталися представники деяких партій із проханням про підтримку ініціативи щодо проведення повторних виборів "у зв'язку з фальсифікаціями". На що була дана відповідь, що підтримка з нашого боку буде у разі надання нам підтверджуючих документів", - сказав Горбаль, зазначивши, що документів станом на 19.00 28 березня надано не було.

Також він заперечує інформацію, що з'явилася в деяких ЗМІ, про те, що Партія регіонів спільно з деякими політичними партіями "звернулася до ЦВК з проханням провести повторний підрахунок голосів на всіх виборчих дільницях" Києва.

Водночас представник блоку "НЕ ТАК!" у ЦВК із правом дорадчого голосу Вадим Місюра заявив:

"Ми не підтримуємо позицію Наталі Вітренко, яка заявила, що низка політичних сил, включаючи "Опозиційний блок Не Так!", будуть ініціювати проведення повторних виборів до Київради і мера Києва".

"Ми вважаємо, що, незважаючи на дивовижну неорганізованість виборчого процесу, значних порушень, що могли вплинути на волевиявлення киян не було2, - додав він, повідомляє прес-служба київського міського блоку.

Місюра підкреслив, що Опозиційний блок "НЕ ТАК!", Компартія, Партія регіонів, Всеукраїнський патріотичний союз, блок "Євген Марчук "Єдність", Партія соціального захисту, Блок Наталії Вітренко вже провели консультації про ініціювання проведення повторного підрахунку голосів на усіх виборчих дільницях Києва з виборів до Київську міську і районні ради.

Питання про перегляд результатів підрахунку голосів з виборів мера Києва, за його словами, не розглядалося.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...