Єхануров нагадав, що в Україні все ще є президент

Середа, 29 березня 2006, 12:07

Прем'єр-міністр Юрій Єхануров доручив підготувати заяву від імені уряду за результатами парламентських виборів, в якій підкреслюється, що Україна зберігає стабільність і зовнішньополітичний курс.

"Україна зберігає внутрішній і зовнішній курс, є президент і є президентська програма, вона буде, безумовно, виконуватися", - заявив Єхануров на відкритті засідання уряду в середу.

Він доручив міністру закордонних справ Борису Тарасюку, міністру освіти і науки Станіславу Ніколаєнко і міністру Кабінету міністрів Богдану Буці підготувати таку заяву від імені уряду й оголосити його в середу після того, як ЦВК оголосить результати виборів.

"Щоб там обов'язково було зазначено, що президентська вертикаль, президентська програма є основою нашої роботи, і ми забезпечимо стабільність роботи уряду до того часу, коли новий уряд почне працювати", - зауважив Єхануров.

Він також додав, що уряд повинен звернутися до всіх політичних сил країни із закликом бути відповідальними "і відмовитися від заяв різних ідей і кандидатур, що приводили б до поляризації в суспільстві".

"Інтерфакс-Україна"


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування