Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Австрійська газета думає, що Тимошенко - ікона і пророкує їй "святу національну героїню"

Середа, 29 березня 2006, 12:32

Коаліція "Нашої України" і Партії регіонів буде означати зраду помаранчевої революції.

Про це йдеться у статті "Тільки з Тимошенко" видання Der Standard, повідомляє Инопресса.ру.

"Партії помаранчевої революції - Ющенко, Тимошенко і соціалісти - разом одержали набагато більше голосів, ніж табір колишнього супротивника Ющенка, проросійськи налаштованого Віктора Януковича", - зазначається у статті.

>

"Розрив між ними помітно більший, ніж на президентських виборах. Якщо президент проігнорує цю даність і зійдеться зі своїм колишнім антагоністом (і олігархами, що стоять за ним), це буде безповоротною зрадою революції", - вважає автор.

На його думку, "Тимошенко при всій її харизмі непередбачувана і схильна до популізму, але саме тому потрібно подбати, щоб вона опинилася при справі".

"Якщо після успіху її партії на виборах не допустити Тимошенко до влади, це полегшить їй шлях до небезпечного і незаслуженого статусу святої національної героїні", - переконаний автор статті.

Також він вважає, що "Тимошенко – це ікона помаранчевої революції".

"Без її рішучості, її постійної присутності і підбадьорення демонстранти, що зібралися наприкінці 2004 року в центрі Києва, напевно, довго не протрималися б", - зазначається у статті.

"Своєю перемогою при вимушеному повторі другого туру президентських виборів Ющенко багато в чому зобов'язаний їй, символу помаранчевої революції", - зауважує автор.

У той же час про "ікону-Тимошенко" він визнає, що, "навіть якщо на це натякає її скромна зачіска – коса, викладена навколо голови, все одно Юлія Тимошенко не свята".

"Для цього вона занадто довго перебуває в українській політиці і занадто глибоко загрузла", - додається в статті.

На думку автора, відставка уряду Тимошенко "зараз сприймається як помилка".

"На парламентських виборах ікона революції разом зі своєю партією виявилася найбільш значимою силою помаранчевого табору", - додається наостанок у статті.

Українська правда


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування