Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Мороз також вирішив, що Янукович фальсифікував вибори

Середа, 29 березня 2006, 13:15

Соцпартія звинувачує Партію регіонів у спробах фальсифікації результатів виборів в Криму, Дніпропетровській, Миколаївській, Харківській, Луганській, Львівській, Донецькій та деяких інших областях.

Про це йдеться у повідомленні, поширеному прес-службою СПУ у середу.

"На підставі інформації керівників обласних виборчих штабів від СПУ в цих регіонах встановлені непоодинокі факти порушень Закону про вибори, найперше, при підрахунку голосів", - зазначено в повідомленні.

Акти про ці порушення передані на розгляд в передбаченому законом порядку.

Зокрема прес-служба заявляє про "навмисне блокування процесу голосування за ініціативою місцевих організацій Партії Регіонів на тих округах, де помітну підтримку мали кандидати від Соціалістичної партії".

"Встановлено багато прикладів невидачі протоколів про результати голосування повноважними особами від СПУ, зарахування бюлетенів, вкинутих на підтримку СПУ в актив партій-сателітів Партії Регіонів", - зазначено в повідомленні.

Також СПУ звертає увагу на "тривалі і необґрунтовані перерви в роботі дільничних комісій і залишення на цей час документів без охорони, підкупу виборців, шантажу членів виборчих комісій".

"Виявлені оригінали сфальшованих протоколів по виборах народних депутатів України", - зазначається в документі.

В зв’язку із цією інформацією СПУ також вимагає від правоохоронних органів та виборчих комісій "негайного вжиття заходів для припинення безчинств".

"Українська правда"

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування