Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович і Тимошенко вкрали у комуністів ідею "світлого майбутнього"?

Середа, 29 березня 2006, 13:29

За об'ємом використання адмінресурсу парламентські вибори були "не менш брудні, ніж президентські", вважає лідер Компартії Петро Симоненко.

Про це свідчить те, що "весь хід підрахунку голосів і те, як та чи інша політична сила, в залежності від регіону, який де-факто знаходиться під її контролем, "притримувала" оформлення протоколів та їх передачу до ТВК та ЦВК", повідомляє прес-служба КПУ.

На його переконання, не можна зводити факти фальсифікації виборів до суто технологічних аспектів, таких, як, наприклад, "вкидання" бюлетнів або відверті підробки та виправлення в протоколах тощо.

"Брутальність фальсифікацій полягає в брутальності політтехнологій, які використовувалися правими партіями і блоками під час виборчої кампанії", - зазначив Симоненко.

На його думку, під час виборчих перегонів "праві Партія регіонів, БЮТ, НСНУ разом з соціалістами нахабно і безвідповідально спекулювали на суто лівих, більш того, комуністичних лозунгах і ідеях".

При цьому вони апелювали до життєвих потреб мільйонів і мільйонів українських громадян, чиї інтереси ці сили взагалі не збираються відстоювати, переконаний Симоненко.

"Ні ідеологічно, ні політично ці партії і блоки не можуть захищати права і свободи робітників, інтелігенції, селян, тобто тих, за рахунок кого їх провідники та засновники збили свої мільярдні статки, відібравши в людей підприємства, надра та вклади, а тепер відберуть і землю", - додає лідер комуністів.

Симоненко зазначив, що Компартія буде розглядати питання щодо визнання чи невизнання результатів виборів тільки після отримання офіційних протоколів.

"Коли ми будемо мати оригінали всіх протоколів з виборчих дільниць, тоді питання щодо фальсифікацій та зловживань будуть розглядатися в правовій площині окремо в кожному конкретному випадку", - заявив Симоненко.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування