Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Наша Україна" заховалась від коаліції на два тижні

Середа, 29 березня 2006, 13:46

Президії партії "Наша Україна" розгляне питання створення парламентської коаліції на засіданні 7 квітня.

Про це повідомляє прес-служба партії за підсумками засідання президії партії "Наша Україна", що відбулося у вівторок увечері.

"Ми ніколи не ухвалювали доленосні рішення поза спиною", - наголошувалося на нараді.

При цьому Роман Безсмертний заявив, що "треба думати про майбутнє партії вже сьогодні і поважати думки однопартійців, які в раді партії представлені всіма регіонами України".

"На Раді партії ми зробимо аналіз виборчої кампанії і обговоримо поточну політичну ситуацію", - сказав Роман Безсмертний.

"За 15 років незалежності України ми маємо єдину цінність – Майдан, на який вийшли вільні люди, і ми маємо берегти цю цінність", - наголосив Безсмертний.

Прес-служба блоку нагадує, що на період виборчої кампанії рада партії "Наша Україна" передала свої повноваження щодо ухвалення політичних рішень відповідно президії і штабу виборчої кампанії.

"Але оскільки вибори закінчилися 26 березня і, відповідно, повноваження повернулися до компетенції ради, підписання меморандуму про коаліцію не може відбутися без розгляду цього питання на засіданні Ради "Нашої України", - йдеться у повідомленні.

Як відомо, політрада блоку "Наша Україна" запропонувала підписати меморандум про коаліцію після оприлюднення офіційних результатів виборів ЦВК та ухвалити відповідні рішення про формування парламентської коаліції керівними органами партій-засновниць блоку "Наша Україна".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...