Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Єханурова теж хочуть перераховувати голоси

Середа, 29 березня 2006, 14:10

Блок "Наша Україна" заявляє про спроби фальсифікації виборів в східних регіонах України і про те, що наполягатиме на перерахунку голосів.

"Велике занепокоєння викликають факти затримки з підрахунком голосів, зокрема на Півдні та Сході України, Автономній Республіці Крим, Луганській та Донецькій областях", - зазначено в повідомленні прес-служби "Нашої України".

"За інформацією, що надходить з цих дільниць, відбуваються спроби фальсифікації виборів на користь однієї з політичних сил, яка зараз перебуває на межі проходження до парламенту", - говориться в документі.

"Наша Україна" заявляє, що наполягатиме на перерахунку голосів на тих дільницях, де відбувається штучне затягування підведення результатів виборів та притягнення до кримінальної відповідальності посадових осіб, винних у порушенні виборчих прав громадян", - зазначено в документі.

"Наша Україна" також має намір звернутися до правоохоронних органів, зокрема до МВС, СБУ, Генпрокуратури, з вимогою негайно відреагувати на цю заяву.

Також Наша Україна вимагає забезпечити правопорядок, провести ретельне розслідування фактів правопорушень та не допустити фальсифікації виборів на окремих дільницях.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...