Місто Януковича переплутало його з Тимошенко?

Середа, 29 березня 2006, 16:55

За Блок Юлії Тимошенко у Донецьку обласну раду люди голосували помилково, переплутавши його з Партією регіонів, вважає керівник Донецького виборчого штабу Партії регіонів Анатолій Близнюк.

"За попередніми даними, на виборах в обласну раду БЮТ набирає більше, ніж на виборах у Верховну Раду", - заявив Близнюк.

"Ми задалися питанням, чому це відбулося? Розгадка виявилася дуже простою: справа в тому, що бютівцям випав в обласну раду номер Партії регіонів по Верховній Раді – 18", - продовжив представник "регіонів".

"Тому багато прихильників Партії регіонів просто переплутали номер і помилково відзначили цифру 18 в іншому бюлетені. Виходить, що той результат, що ними отриманий по обласній раді, отриманий багато в чому завдяки нам", - зробив висновок Близнюк.

Коментуючи обвинувачення БЮТ про фальсифікації результатів голосування в Донецькій області, представник "регіонів" заявив: "У кожній з комісій (у Донецькій області) був лише один представник від Партії регіонів".

"Всі інші – "нашоукраїнці", бютівці, соціалісти і так далі, всі учасники процесу дали своїх людей. Крім того, у кожній комісії, як мінімум, було шість чоловік-спостерігачів від цих партій", - зазначив Близнюк.

"Про яку фальсифікацію може йти мова, якщо вони самі брали безпосередню участь у підрахунку голосів?", - запитує представник Партії регіонів.

Він припустив, що "БЮТ не вдоволений тим, що він не набрав в області і трьох відсотків".

"Але ж це і не дивно, адже за результатами соціологічних опитувань цей блок на пару з "Нашою Україною" мав 4% підтримки населення! Звідси і їхні низькі показники на виборах", - підсумував Близнюк.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування