Черновецький пообіцяв не саджати у в'язницю Омельченка

Середа, 29 березня 2006, 17:15

Леонід Черновецький, який перемагає на виборах на посаду мера Києва, запевнив діючого мера Олександра Омельченка, що не влаштовуватиме "зачистки кадрів".

Про це він сказав Омельченку під час зустрічі з ним у середу, передає Обком з посиланням на УНІАН.

"Як я і говорив, я ціную досвід і професіоналізм самого Олександра Олександровича і за умови спокійної передачі влади діючим міським головою, за умови, що будуть зупинені знищення і вивіз з будинку мерії документів, що дискредитують діючу владу, я готовий обговорювати застосування позитивного досвіду Олександра Омельченка на благо киян, після визнання мене мером Києва", - сказав Черновецький.

"Я завжди заявляв, що буду змінювати не людей, а принципи роботи, і не збираюся влаштовувати «зачистку кадрів». Я буду радий, якщо ми знайдемо взаєморозуміння в цьому питанні", - заявив новий мер Києва.

За його словами, "розмова відбулася конструктивна".

"Олександр Олександрович сказав, що після оголошення офіційних результатів проблем з передачею повноважень не виникне, і завірив, що він цілком законослухняна людина", - цитує слова Черновецького його прес-служба.

За даними Київської міської ТВК, кандидат у мери столиці Черновецький набирає 31,75% голосів виборців, Віталій Кличко – 23,83%, Олександр Омельченко – 21,19%.

Наразі оброблено 82,13% протоколів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування