Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

АХМЕТОВ ГОТОВИЙ ДО ШЛЮБУ З РОЗРАХУНКУ З ЄХАНУРОВИМ і не проти посидіти з Тимошенко

Четвер, 30 березня 2006, 12:35

Член Партії регіонів Ринат Ахметов не виключає створення в парламенті коаліції з блоком "Наша Україна".

Це випливає зі слів Ахметова на прес-конференції в агентстві "Інтерфакс-Україна", відповідаючи на питання про коаліцію з "Нашою Україною".

"Буває шлюб по любові, а буває шлюб з розрахунку. У нашому випадку любові нема, але може бути шлюб з розрахунку заради економічного росту України", - відзначив Ахметов.

На питання, з ким блокуватиметься в парламенті Партія регіонів, Ахметов відповів: "Є договір, а є змова. Договір – це коли чітко визначені цілі, а змова – це коли метою визначено поділити посади. Наша мета – це економічний розвиток і об'єднання України".

"Ми відкриті для діалогу", - додав він.

На питання, що заважає об'єднатися в парламенті з "Нашою Україною", Ахметов відповів: "Давайте згадаємо 2005 рік. Помаранчева команда говорить, що ми повинні йти в Європу. Я також за це, але боюся, що вони нас не в Європу приведуть, а по миру пустять", - зазначив він.

"Що запам’яталось у 2005 році? Вони за приватизацію, а ми за повагу до права приватної власності. Вони за регулювання цін, а ми за ринкову економіку. Вони за фальсифікацію кримінальних справ проти опонентів, а ми за повагу до прав людини. Погляди і принципи повинні бути змінені і зупинитись слід на наших", - додав Ахметов.

На питання про повторний продаж пінчуківського Нікопольського заводу феросплавів, Ахметов сказав: "Реприватизація – це величезна помилка уряду Тимошенко і наступних урядів. Ми проти реприватизації і ніколи не будемо нею займатися".

Коли Ахметова запитали, чи переживе Партія регіонів прихід Тимошенко на прем’єра, він відповів: "Це треба запитати в громадян, чи переживуть вони прихід. Наш підхід – не відібрати і поділити. У Партії регіонів є позиція, з ким ми будемо формувати коаліцію".

"Ми готові сідати за стіл переговорів з будь-якими політичними партіями, в тому числі й Юлії Володимирівни. Головне, щоб це був стіл економічного зростання, національних інтересів, об'єднання України. Щоб спочатку були цінності, а потім посади", - додав Ахметов.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування