Ахметов вважає своє рукостискання найкращою гарантією. Йому готують ляльку

Четвер, 30 березня 2006, 12:47

Відомий український бізнесмен, член Партії регіонів Ринат Ахметов повідомив, що зустрічався з президентом Віктором Ющенком.

"Ми зустрічались з Ющенком, говорили про меценатство, про майбутнє України", - зазначив Ахметов на прес-конференції в Києві.

Водночас Ахметов сказав, що досі не знає, яка ситуація з газом в Україні: "Уряд України протягом 2005 року постійно говорив що треба переглянути газову угоду. Тепер ми маємо непрозору оборудку, непрозорого постачальника. Я взагалі не розумію, у нас є газ чи немає..."

"Чи можна повернутися до старих цін? Упевнений, що ні. Наше головне завдання – економічний ріст, що дозволить розраховуватися за газ згідно з новими європейськими цінами", - додав Ахметов.

На питання, чи правдою є легенда, що Ющенко намагався домовитися з Ахметовим перед виборами президента, у 2003 році, і гарантією мало бути рукостискання, донецький мільярдер відповів: "Я такого не пам’ятаю".

"Але якщо я комусь протягнув руку, то це справді гарантія. При чому зараз як буває – підпис поставив, а потім каже – це не мій", - розповів Ахметов.

Ахметов сказав, що скоро переїде в кабінет в офісі СКМ, розташованому у бізнес-центрі на Михайлівській, а також він має квартиру в Києві. "На вокзалі ви мене не побачите", - запевнив Ахметов.

Під час прес-конференції він заявив, що у виборчому списку Партії регіонів немає його водія, як про це писалося в пресі.

Ахметов також сказав, що йому сподобалося спілкуватися з журналістами: "Мені так приємно з вами зустрітися, я отримую задоволення, від вас іде хороша енергія!".

Він пообіцяв вивчити українську мову, зазначивши при цьому: "Це прогалина моєї освіти".

Говорячи про нещодавній аукціон ляльок, на якому за 14 тисяч доларів придбали ляльку Ахметова, він сказав: "Наскільки мені відомо, її придбали менеджери СКМ у подарунок мені на день народження".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування