Єхануров вирішив, що Медведчук зіллється з Тимошенко. Шуфрич проти

Четвер, 30 березня 2006, 12:59

Прем'єр-міністр Юрій Єхануров прогнозує, що СДПУ(о) поступово увіллється в ряди партії "Батьківщина", очолюваної Юлією Тимошенко.

"Я так думаю, що учорашня відставка пана Медведчука (з посади лідера СДПУ(о) це означає, що вони тихенько переповзуть в одну з партій, що називається "Батьківщина", - сказав Єхануров інтерв'ю журналістам у четвер у Києві.

"Я думаю, що вони (СДПУ(о)) стануть її основою", - додав він.

Єхануров відзначив, що блок "Наша Україна" має намір провести переговори з ПРП, "Порою", УНП іншими силами з метою об'єднання. "Я б дуже хотів, щоб ми об'єднали зусилля", - підкреслив Єхануров.

За його словами, плануються також переговори з партією "Віче". Прем'єр відзначив, що лідер партії Інна Богословська виявила себе в ході виборчої кампанії як "дуже цікавий політик".

Він також висловив жаль, що в парламент не потрапив член СДПУ(о) Нестор Шуфрич.

"Він дуже цікава людина, гарний політик. Я думаю, що він має повернутися на політичну сцену, і він повернеться. Восени це буде класний хлопець, що буде працювати щосили", - сказав Єхануров, передає "Інтерфакс-Україна".

У свою чергу сам Шуфрич упевнений, що "відтоку людей з партії не буде".

"Сьогодні в СДПУ(о) залишилися тільки ті, хто дійсно розділяє позицію й ідеологію партії", - заявив Шуфрич, слова якого наводить прес-служба партії.

"Я сподіваюся, що Юрій Іванович, говорячи про моє повернення в політику восени 2006 року, не мав на увазі дострокові вибори в парламент, тому що ще одні вибори, як би цього не хотілося окремим партіям, Україна просто не переживе", - відзначив він.

Також Шуфрич відзначив, що в новій політичній ситуації президента, можливо, будуть обирати й у Верховній Раді, що дозволить Україні відпочити від виборів не три з половиною, а п'ять років.

"Утім, це вже справа парламентаріїв нового скликання, і рішення це будуть приймати вони", — додав він.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News