Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Єхануров розповів, як потрапив у кабінет Клюєва

Четвер, 30 березня 2006, 13:42

Прем’єр Юрій Єхануров задоволений результатами переговорів з лідерами Партії регіонів, Блоку Юлії Тимошенко і Соціалістичної партії.

"Я дуже задоволений зустрічами з усіма трьома лідерами політичних сил, що перемогли: і з паном Януковичем, і з пані Тимошенко, і з паном Морозом. Я маю сказати, що усі вони думають про Україну", - сказав прем'єр.

У той же час Єхануров відзначив, що є деякі розбіжності в поглядах на економічну політику, у політичних гаслах, і висловив переконання, що потрібен час для того, щоб політичні сили дещо відійшли від гасел і зосередилися винятково на розвитку України.

Єхануров також відзначив, що зустріч з лідером Комуністичної партії Петром Симоненком може відбутися в четвер о 14 годині, передає Обком з посиланням на Уніан.

Він підкреслив, що під час переговорів він тільки виконував завдання президента з приводу з'ясування позицій політичних сил, що пройшли в парламент.

Відповідаючи на питання, чому його зустріч з Януковичем проходила в таємному режимі й у такому місці, як паливно-енергетичний Комітет, Єхануров сказав:

"Ми домовилися в такий спосіб: я призначаю час, а місце мав призначити пан Янукович".

"Я просив єдине, щоб це було в центрі міста, щоб мені далеко не їздити", - додав Єхануров, слова якого наводить Ліга.

"От зараз, наприклад, із Симоненком точно така ж процедура. Я називаю час. Але я прошу його, як сусіда: ми називаємо час, а ви називаєте місце. Як скаже, я туди поїду. Тому це не має значення, яке місце. Немає інтриги", - пояснив він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування