Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Людина Ющенка в Криму вирішила навести порядок після виборів

Четвер, 30 березня 2006, 14:01

У Криму створено тимчасову комісія для розгляду порушень виборчого законодавства при голосуванні, а також підрахунку голосів на виборах.

Про це сказано в розпорядженні постійного представника президента в АРК Володимира Куліша, повідомляє Обком.

Комісія створена у зв'язку "зі зростанням соціально-політичної напруги в АРК, пов'язаної з масовими виступами представників різних партій і блоків – учасників виборчого процесу".

Комісію очолює Куліш. До неї також входять прокурор АРК Віктор Шемчук, начальник ГУ СБУ в АРК Віктор Кожелянко, начальник ГУ МВС України в АРК Володимир Хоменко, начальник ГУ МНС в АРК Сергій Василенко, заступники постпреда президента в АРК Наталя Павлюк і Олександр Левченко.

Тимчасовій комісії доручено "негайно приступити до розгляду зазначених у звертненнях учасників виборчого процесу порушень виборчого законодавства і, відповідно до наданих повноважень, терміново вжити відповідних заходів реагування".

"З метою нормалізації ситуації підсилити охорону громадського порядку, окремо виборчих дільниць і місць збереження виборчої документації та інформувати про результати роботи комісії громадськість", - сказано в розпорядженні.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування