Медведчук і "Не так" розійшлися в поглядах на кулаки

Четвер, 30 березня 2006, 17:36
Віктор Медведчук продовжує дотримувати думки про те, що не потрібно оскаржувати результати виборів.

Про це він заявив у коментарі "Українській правді".

"Що стосується порушень при підрахунку голосів, моя особиста позиція залишається незмінною – це стало наслідком недостатнього контролю за ходом підрахунку з боку самих партій і блоків, що брали участь у виборчому процесі", - відзначив Медведчук.

"Безумовно, нам треба було більш відповідально підходити до роботи членів виборчих комісій і спостерігачів. Хочу повторити, що це саме той самий випадок, коли після бійки не варто махати кулаками", - додав він.

Як відомо в четвер блок "Не так" заявив про масові порушення на парламентських виборах.

"Вже немає сумнівів, що результати виборів сфальсифіковані. Вони не відповідають реальному волевиявленню громадян України", - йдеться в заяві, поширеній прес-службою блоку.

"Ми володіємо юридичними доказами, що порушення носили масовий характер. Тільки до 22 години 26 березня 2006 року офіційними спостерігачами Блоку було складено 6084 акти про порушення виборчого законодавства під час голосування і подано 3111 скарг", - зазначається в повідомленні.

"Ми заявляємо, що готові об’єднатися з іншими демократичними силами, щоб захистити права виборців і демократію", - зазначено в заяві.

Блок також звернувся до всіх політичних сил суб’єктів виборчого процесу, Верховної Ради, президента та ЦВК "з вимогою захистити політичну волю громадян, встановити винних у фальсифікаціях виборів в парламент і прийняти рішення згідно із Конституцією та законами".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування