Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Черновецький знайшов перших кандидатів на звільнення

Четвер, 30 березня 2006, 18:54

Першим розпорядженням Леоніда Черновецького на посаді Київського міського голови буде документ про звільнення нинішніх голів районних адміністрацій міста.

Як передає кореспондент УНІАН, про це він сказав у четвер на прес-конференції в Інформаційному центрі Київської міської державної адміністрації.

"Жодний голова районної адміністрації не працюватиме. Отут я буду принциповим. Попри те, що вони мене лизали потроху", - сказав Черновецький.

Водночас, виступаючи у четвер перед учасниками акції, організованої Блоком Черновецького біля стін міської мерії, Черновецький, звертаючись до працівників мерії, запевнив, що "нікого розганяти не збираюся. Працюйте спокійно. Ми просто змінимо ідеологію і підвищимо вам зарплату. Я вас люблю і поважаю".

Разом з тим після виступу Черновецький, проходячи будівлею міської адміністрації, зупинився біля кабінету першого заступника глави КМДА Івана Фоменка, який займається житлово-комунальним господарством міста, і продемонстрував знак у вигляді опущеного вниз великого пальця руки.

На запитання журналістів, що це означає, сказав: "Нехороший дядько".

Під час відвідування мерії він двічі зайшов в Інформаційний центр, де прокоментував результати виборів, що їх показують на екрані для представників ЗМІ і представників партій і блоків. Після чого дав прес-конференцію журналістам там же і пішов з мерії.

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування