Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко звинуватили в неправильній думці про урни

Четвер, 30 березня 2006, 20:22

Партія регіонів обвинувачує низку політичних сил у реалізації сценарію з затягування підрахунку голосів у Донецькій області.

Про це заявляє прес-служба Партії регіонів.

"Ми маємо досить підстав стверджувати, що низка політичних сил у даний момент навмисне затягує процес обробки даних про голосування в Донецькій області, свідомо зривають виконання членами комісій своїх прямих обов'язків", - говориться в заяві.

"Як видно, з боку наших опонентів йде реалізація знайомого за попередніми виборами сценарію очорнення іміджу Донбасу", - говориться в ній.

У той же час керівник Донецького облштабу Партії регіонів Анатолій Близнюк закликав опонентів доводити факти фальсифікації в суді, а "не керуватися тільки чиїмись словами".

Близнюк також скептично відгукнувся про заяви Юлії Тимошенко.

"Керівники її штабу кажуть, що на одній дільниці проголосувало 1600, а в урнах виявилося 6 000. Отож якщо вони – кваліфіковані працівники штабу, то вони повинні знати, що в одну велику урну входить 630 бюлетенів і не більше. І якщо дільниця ця велика, там були 4 урни, а чотири на шість – це 24, тобто 2,5 тисячі максимум", - сказав Близнюк.

"А 6 000 неможливо туди при всьому бажанні втиснути. Тому ці заяви голослівні і провокаційні", - додав він.

Що стосується протоколу, який Тимошенко продемонструвала на прес-конференції, то Близнюк відзначив, що вона показала його о 14.20, а о 13.40 представники БЮТ показували цей же протокол на виборчій дільниці в Макіївці.

"Навіть аеробус не літає за 20 хвилин з Донецька в Київ, а якщо це – не той самий протокол, тоді, напевно, їх багато зробили в БЮТ для того, щоб намагатися показати, що хтось щось фальсифікував", - відзначив він.

За словами Близнюка, "ніяких серйозних порушень на дільницях нема, крім дільниці №29 у Макіївці", де вибори вже визнано недійсними.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування