Людині Мороза перейшли дорогу на шляху до крісла

П'ятниця, 31 березня 2006, 09:53

Один з лідерів Соцпартії Микола Рудьковський припускає, що віддасть перевагу кріслу Чернігівського міського голови представленню СПУ у Верховній Раді або Чернігівській обласній раді.

Про це Рудьковський заявив у четвер на прес-конференції.

На питання, яку посаду він обере, Рудьковський сказав: "Ми будемо наводити порядок у місті".

При цьому він зазначив, що "на жаль, соціалізм у Чернігові не наступив", і висловив невдоволення незначним представництвом соціалістів у міськраді.

"Я говорив чернігівцям, щоб голосуючи за мене, вони голосували і за соціалістів, однак до мене не прислухалися. Тому не слід очікувати, що я зможу вирішити всі ті проблеми, що виникнуть, тому що позитивний результат залежить не від мене особисто, а від депутатів міськради", - заявив Рудьковський.

Водночас новозаводський районний суд Чернігова своєю постановою заборонив офіційне оголошення результатів виборів на посаду міського голови Чернігова.

Як повідомили в прес-службі Чернігівської міськради, своїм рішенням суд задовольнив позов кандидата на посаду Чернігівського мера Олександра Соколова про визнання рішення територіальної виборчої комісії не відповідним вимогам закону України про вибори.

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News