Єхануров пропонує всім повернутися з війни і поставити автограф в середині квітня

П'ятниця, 31 березня 2006, 12:11

Прем’єр Юрій Єхануров вважає, що підписання меморандуму про принципи створення коаліції можливе в перший день роботи парламенту.

Про це він заявив, підбиваючи підсумки першого кола консультацій з політичними силами, що подолали тривідсотковий бар‘єр щодо створення парламентської коаліції у ВР 5-го скликання, передає прес-служба Нашої України.

"Необхідно підготувати проект політичного меморандуму, де будуть прописані принципи формування політичного об‘єднання", - зазначив він.

"Лише потім, після погодження з усіма учасниками переговорного процесу, можна буде говорити про підписання угоди. Я думаю, що підписання можливе в перший день роботи нового парламенту", - сказав Єхануров.

Він також нагадав, що за тиждень відбудеться засідання Ради партії.

"Поговоримо про виборчу кампанію, підведемо підсумки, дамо оцінку суспільно-політичній ситуації, що складається у виборчий період. Обговоримо основні принципи та можливий формат майбутньої коаліції", - зазначив він.

"Хочу наголосити, що блок "Наша Україна" проти створення майбутньої коаліції на принципах закритого акціонерного товариства. Ми маємо визначити правила для всіх, а не тільки для коаліції переможців. Українські політики врешті-решт повинні повернутися з війни", - зазначив Єхануров.

Він також розповів, що задоволений зустрічами з усіма представниками політичних сил - переможців парламентської кампанії.

"Сторони переговорного процесу висловили своє бачення майбутнього країни, формату та принципів формування коаліції. Очевидно, що усі вони думають про Україну", - сказав Юрій Єхануров.

В той же час він вважає, що є необхідність у проведенні "чергового кола переговорів, в ході яких наша політична сила намагатиметься вивести формулу архітектури нової української політики".

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...