Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Томенко здійснив вигідний поствиборчий обмін

П'ятниця, 31 березня 2006, 13:50

Микола Томенко має намір відмовитися від мандата депутата Київської міської ради й працювати депутатом Верховної Ради.

Про це Томенко повідомив журналістам на прес-конференції.

Журналісти нагадали Томенку про його обіцянку, дану у вересні 2005 року, відмовитися від мандата депутата Ради в разі, якщо блок Юлії Тимошенко не посяде перше місце на парламентських виборах.

У відповідь на це Томенко заявив, що мова йшла про мандат депутата Київради.

"Я відмовлюся від мандата депутата Київської міськради й лідера найбільшої у ньому фракції", - сказав Томенко.

Він також зазначив, що в парламенті працюватиме над виконанням своєї обіцянки, щоб на наступних парламентських виборах Партія регіонів не посіла перше місце.

Говорячи про ініціативи БЮТ в майбутній Верховній Раді, Томенко пообіцяв ввести механізм персонального голосування депутатів.

Для цього, на його думку, необхідно ввести механізм персонального голосування й призначити спеціальні дні для голосування.

Також блок має намір домагатися скасування недоторканності місцевих депутатів і внесення змін до Конституції щодо недоторканності депутатів Ради.

Крім цього, Томенко зазначив необхідність внесення змін до закону про статус депутатів Ради щодо можливості для них одержувати квартири в Києві винятково як службове житло.

Як повідомляло агентство, блок Юлії Тимошенко, блок Леоніда Черновецького, блок "Наша Україна", блок Віталія Кличка "ПОРА-ПРП", Партія регіонів, блок "Громадський актив Києва", Соціалістична партія й Народний блок Литвина проходять у Київську міську раду за підрахунком голосів на 994 (97,07%) дільницях з 1 024.

За підрахунком Центральною виборчою комісією 100% протоколів у Верховну Раду проходять Партія регіонів - 32,12%, блок Юлії Тимошенко - 22,27%, блок "Наша Україна" - 13,94%, Соціалістична партія - 5,67% і Комуністична партія - 3,66%.

Українські новини

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування