Омельченко назвав Черновецького баламутом і аферистом

П'ятниця, 31 березня 2006, 17:51

Нинішній мер Києва Олександр Омельченко виключає можливість своєї роботи в команді Леоніда Черновецького, який лідирує на виборах мера столиці.

"Перше, такої пропозиції не булою Друге, така пропозиція ніколи б не була прийнята", - сказав Омельченко журналістам у п’ятницю, повідомляють "Українські новини".

Він також повідомив, що заяви Черновецького про звільнення співробітників Київської міськдержадміністрації розцінює як популізм.

"Такі заяви може робити людина, яка не впевнена, що одержить цю посаду, і тому я розцінюю як популізм...", - сказав Омельченко.

За його словами, Черновецький під час свого відвідування мерії 30 березня попередньо звільнив деяких його заступників.

Наприклад, Івану Фоменку сказав у присутності багатьох журналістів, що той уже не працює.

Крім того, за словами Омельченка, Черновецький дзвонив заступнику мера, Володимиру Яловому, й запропонував поводитися пристойно й скромно, після чого він залишиться заступником.

Крім того, мер Києва повідомив журналістам, що розмовляв із президентом Віктором Ющенком по телефону 30 березня.

"Була розмова ділова, державна розмова: як себе почуваю, як настрій, як живе Київ і наскільки стабільна ситуація", - сказав Омельченко.

Він також розповів про свою зустріч із Черновецьким, яка відбулася 28 березня, і поділився враженнями.

"У мене є особиста думка, хочу, щоб ви (журналісти) розуміли мене сьогодні не як посадовця, а просто як особисту думку... по-перше, актор явно невдалий і безперспективний. Друге - баламут й аферист середньозваженого підходу... ця моя особиста думка й прошу не пов'язувати її з політичною діяльныстю і моєю посадою!", - сказав він.

"А третє, тільки комплексна комісія лікарів, медицина може визначити фізичний і духовний стан людини", - сказав мер Києва.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...