Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко не хоче, щоб її спрощували до інфузорії-туфельки

П'ятниця, 31 березня 2006, 21:19

Кандидатурою від БЮТ на посаду прем’єра буде Юлія Тимошенко.

 

Про це заявила вона сама в ефірі 5 каналу.

 

"Наша політична сила, розуміючи зміни до конституції, за які ми, до речі, не голосували, чесно йшли на вибори і говорили, що це вибори прем’єра, і чітко називали ім'я прем’єра. Була оголошена моя кандидатура і ми нічого не приховували", - зазначила лідер БЮТ.

 

На питання, чи лежить в основі створення коаліції прем’єрство Тимошенко, лідер БЮТ попросила ведучого Романа Скрипіна не спрощувати її "до інфузорії-туфельки".

 

"Запорукою помаранчевої коаліції є спільне бачення принципів. Помаранчевою коаліцією був узгоджений меморандум, який 5 хвилин не вистачило підписати, що сила, яка набере більшу кількість голосів, вона і висуватиме прем’єра", - додала вона.

 

Щодо кандидатури на посаду прем’єра якоїсь нейтральної особистості, зокрема, Арсенія Яценюка, то Тимошенко сказала, що "пан

Яценюк досить професійний міністр, але хай спочатку піде і отримає підтримку 6 мільйонів людей, а перед тим 10 років як я доводить свою позицію".

 

"Бо посада прем’єра – це відповідальність. Я не зраджу людей. Я занадто довго підсаджувала чоловіків в політиці, а потім дивилася на наслідки", - додала екс-прем'єр.

 

"Як можна дивитися в очі на мітингах 4 мільйонам людей, а потім погоджуватись на кота в мішку на посаді прем’єра, погоджуватись на маразм, який він робитиме?", - запитала лідер БЮТ.

 

Тимошенко також зазначила, що, щоб прем’єр міг втілити обіцянки в життя він повинен мати інструменти, "якусь сапочку або грабельки".

 

"Мені вже достатньо було того, коли мені як кістку кинули посаду прем'єра і не двли призначити жодного міністра", - зазначила вона.

 

Коментуючи тезу про коаліцію "Нашої України" та Партії регіонів як "об’єднання сходу і заходу", лідер БЮТ сказала: "Народ буде об’єднаний тоді, коли побачить честь влади, моральність, служіння народу".

 

"Треба єднати не Петра Порошенка з Ринатом Ахметовим, а народ на заході і сході", - додала вона.

 

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування