Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Соціалісти почекають, поки "Наша Україна" домовиться з "регіонами"?

Понеділок, 10 квітня 2006, 11:45

Голова Фонду Держмайна Валентина Семенюк вважає, що соціалісти ухвалять рішення про участь в коаліції після того, як домовляться партії, що набрали більший відсоток голосів.

Про це вона заявила в інтерв’ю каналу НТН.

На питання, яка буде позиція соціалістів, якщо Тимошенко стане опозиціонеркою, а у соціалістів буде можливість приєднатись до "Нашої України" і "регіонів", Семенюк відповіла:

"Сьогодні в соціалістів проблем немає з тим, аби виконувати свої програмні засади. Звичайно, доведеться приймати відповідні компромісні рішення. Але нехай спочатку домовляться вони поміж собою".

"Тому що наше представництво невелике. І тому, я думаю, що потрібно спочатку домовитися тим великим партіям. І нехай вони визначаться, з чого вони хочуть починати. А за нами вже проблеми не буде", - додала вона.

Водночас Семенюк висловила думку, що помаранчевим силам слід дотримуватись домовленостей, досягнутих напередодні виборів.

"Треба врахувати ще і те, що люди чекають коаліції тієї, якій довіряли 2004 року. І, звичайно, не ділити Україну на схід і захід. Треба робити ширшу коаліцію, залучаючи представників, може, тієї ж самої компартії", - сказала Семенюк.

Голова фонду держмайна також відзначила, що не боїться працювати далі з Тимошенко-прем'єром.

"Я при прем’єрі Тимошенко завжди була прямою, відвертою і діяла виключно в рамках закону", - сказала вона.

"Також і сьогодні я можу сказати, коли йшов перед виборами тиск на мене з боку нинішнього прем’єр-міністра Єханурова стосовно продажу Укртелеком, я все одно діяла в рамках закону і сказала, що такого чинити не буду", - додала Семенюк.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування