Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Вітренко почала "захоплення" ЦВК

Понеділок, 10 квітня 2006, 12:24

З неділі представники блоку Наталії Вітренко "Народна опозиція", а також кандидати в депутати від цього блоку ночували на другому і шостому поверхах у будинку Центвиборчкому.

Ще в неділю ввечері сама Вітренко принесла їжу в будинок ЦВК людям, які там знаходяться. Вона підбадьорила їх і запевнила, що вони будуть знаходитися там "до перемоги".

"Наша мета - щоб ЦВК задумалася про свою відповідальність. Згадайте, як захоплювали владу помаранчеві: били міліцію, погрожували. Ми ж будемо усе робити мирно", - підкреслила Вітренко.

Вона вважає, що для того, щоб її політична сила була представлена в парламенті, ЦВК може "виправити ситуацію елементарно".

Вітренко переконана, що ЦВК неправильно веде підрахунок голосів. Зокрема, лідер блоку обурюється тим, що враховуються недійсні бюлетені, а також бюлетені, у яких проставлена галочка "проти всіх".

За її словами, ЦВК повинна виправити свою помилку, поділивши голоси, які були віддані за блок Вітренко, на число голосів, які віддані за всі партії. "І тоді ми проходимо. У нас 3,09%. Ми в парламенті, і не треба перерахування", - заявила Вітренко.

Крім того, вона запевнила, що в її політичної сили є докази фальсифікацій, а саме мова йде про протоколи, які відрізняються від протоколів, які надійшли в ЦВК.

На питання журналіста, чи буде Вітренко подавати до суду, вона відповіла: "Безумовно. Ми жодним чином не будемо погоджуватися. Ми будемо усе робити, щоб була правда в парламенті, а правда - це блок Вітренко в парламенті. От і все".

На слова журналіста про те, що Вітренко погано відгукувалася про лідерів, які виходили і жили на Майдані в 2004 році, а зараз, ставлячи наметове містечко біля ЦВК, уподібнюється учасникам помаранчевої революції, Вітренко заявила:

"У нас же люди зовсім інші. Це різні речі. Тоді люди на Майдані говорили: "Нас багато, нас не подолати", "Ющенко". Їхній інтелект на цьому закінчувався. Усі вони тільки знали два цих слогани".

"А поговоріть з членами нашого наметового містечка. Люди точно знають, хто сфальсифікував, і що в країні відбувається", - додала вона.

Більшість прихильників Вітренко, що знаходяться перед ЦВК - це молоді люди, які, в основному, відмовлялися відповідати на питання кореспондента. Деякі, знизували плечима і, посміхаючись, йшли.

Ліга

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування