Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Коломойського не знають, що вони хочуть зірвати продаж банку Пінчука?

Понеділок, 10 квітня 2006, 15:11

Укрсоцбанк, що входить до групи найбільших, обвинувачує групу "Приват" у спробах зриву угоди з продажу 85,42% акцій Укрсоцбанку італійському Banca Intesa.

Про це сказано у відповідній заяві Укрсоцбанку, текст якої мають Українські новини.

"Проти АКБ "Укрсоцбанк" розв'язана інформаційна і юридична війна. Її метою є зрив угоди з Banca Intesa... Документи, якими володіє АКБ "Укрсоцбанк", вказують на причетність до цієї кампанії осіб, пов'язаних із групою "Приват", - сказано в заяві.

Зокрема, за даними Укрсоцбанку, у судах різних регіонів України розглядаються позови, подані фізособами, безпосередньо пов'язаними з групою "Приват"; причому метою таких позовів є блокування угоди з продажу 85,42% акцій Укрсоцбанку італійському Banca Intesa.

Зі слів голови спостережної ради Укрсоцбанку Ігоря Юшка, подібні кроки групи "Приват" є проявом несумлінної конкуренції.

"Успішне завершення угоди із продажу АКБ "Укрсоцбанк" загрожує ринковим позиціям КБ "Приватбанк", - зазначив він.

У той же час голова правління Приватбанку Олександр Дубилет спростовує причетність своєї структури до "війни" проти Укрсоцбанку з метою зриву його продажу італійським фінансовим структурам.

Про це говориться в повідомленні прес-служби Приватбанку.

"Від імені "Укрсоцбанку" до нас ніхто не звертався з подібними питаннями, і дуже дивно, що наші колеги використовують пресу для звертання до нас з такими "інформаційними посиланнями", – цитує прес-служба слова Дубилета, повідомляє Обком.

Як повідомляло агентство, 15 лютого 2006 власники Укрсоцбанку домовилися з італійським Banca Intesa про продаж йому 85,42% української фінустанови.

До проведення додаткової емісії акціонерами Укрсоцбанку були: закрите акціонерне товариство "Феротрейд Інтернешнл" (74,8%), підприємство з іноземними інвестиціями "Іннотех" (8,9%) і Tempsford Investments (7,6%).

Чисті активи Укрсоцбанку на 1 січня 2006 становили 10 762,9 млн. гривень, кредитний портфель - 7 251,8 млн. гривень, власний капітал - 1 027,2 млн. гривень.

2005 рік банк закінчив із чистим прибутком 117,339 млн. гривень.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування