Тимошенко обіцяє підтримати Ющенка на виборах і забути всі образи

Понеділок, 10 квітня 2006, 17:52

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко обіцяє підтримати Віктора Ющенка на президентських виборах 2009 року в разі створення помаранчевої коаліції.

"Мені сьогодні важливо, щоб ситуація стабілізувалася, і я знаю, що мої амбіції президентські перешкоджали б створенню помаранчевої коаліції", - заявила Тимошенко в інтерв’ю польській газеті "Tygodnik Powczechny".

"Тому я заявила президенту, що готова підтримати його на президентських виборах у 2009 році, якщо ми сьогодні створимо єдину команду. Таку заяву я можу зробити публічно і письмово", - додала вона.

В той же час Тимошенко зазначила, що БЮТ та СПУ не вагаються у питанні створення коаліції, передає УНІАН.

"Від рішення про співпрацю ухиляється лише президент Віктор Ющенко, який розглядає два варіанти: створення коаліції з іншими помаранчевими або з Партією регіонів Віктора Януковича", - заявила Тимошенко. За її словами, саме в цьому полягає головна проблема.

Відповідаючи на запитання щодо проблем в особистих стосунках з Ющенком, Тимошенко відзначила, що особисті стосунки між політиками мають "велике значення".

Однак, за її словами, більше значення має шанс, який дали виборці, "аби будувати незалежну державу".

"Я готова забути про образи", - заявила Тимошенко.

Як повідомлялося, представники "Нашої України" заявляли, що кандидат у прем’єр-міністри має пообіцяти, що не претендуватиме на пост президента, якщо Ющенко піде на другий термін.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування