Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

З Кучмою не дружать навіть у Дніпропетровську і не дають слова на похоронах

Вівторок, 11 квітня 2006, 11:00

Екс-президенту Леоніду Кучмі не дали слово на похоронах заступника генерального конструктора КБ "Південне" Михайла Галася, які відбулися нещодавно в Дніпропетровську.

Як пише "Комсомольська правда в Україні", "Кучма з дружиною і нечисленним почтом підкотили на двох "БМВ".

"Виглядав екс-президент так собі. Тримався скромно, нічим не виділяючись з натовпу. Але, що особливо дивно, колишні колеги не виявили до нього ні найменшого інтересу. Щоб згладити незручну ситуацію, Людмила Миколаївна навіть потягнула чоловіка на бічну алею, мабуть, відвідати могилу когось із близьких", - пише газета.

За словами журналістів, слова на панахиді Кучмі так і не дали, "з надгробними промовами виступили лише співробітники КБ".

"Тільки на поминках Кучма зміг нарешті висловитися", - зазначає видання.

Як повідомили "КП" джерела, які побажали залишитися неназваними, "теплих почуттів до колишнього секретаря парткому і директора "південмашці" ніколи і не відчували".

"Більше того, дехто з провідних спеціалістів його відверто недолюблював. Поки Леонід Данилович залишався керівником держави, у Дніпропетровську ретельно підтримувався міф про беззавітну відданість йому трудового колективу "Південмашу". Але вже торік, приїхавши в рідне місто як пенсіонер, Кучма відчув охолодження земляків", - пише КП.

Газета також зазначає, що перед приїздом Кучми цвинтар відвідали працівники вибухотехнічних служб із собаками, яких спустили в могилу.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування