Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Соратник Литвина буде керувати власністю Ахметова

Вівторок, 11 квітня 2006, 11:05

Група "Континиум", співвласником якої є народний депутат Ігор Еремєєв, одержала контроль над єдиним п'ятизірковим готелем Rixos Hotel Prikarpatye у Західній Україні.

Про це пише газета "Дело".

За словами Єремєєва, рішення про зміну менеджменту в трускавецькому готелі Rixos, що входить у турецьку мережу Rixos, одним із співвласників якої є донецький бізнесмен Ринат Ахметов, було ухвалено наглядовою радою місяць тому.

Новим директором готелю була призначена Людмила Вороніна, представник "Континиума".

За словами інформованого джерела, зміни в менеджменті Rixos Hotel Prikarpatye пов'язані з тим, що Єремєєв викупив у турецької Rixos приналежний їй пакет акцій готелю.

У той же час, сам Єремєєв таку інформацію спростовує. "На сьогодні група "Континиум" і Rixos залишаються співвласниками готелю Rixos Hotel Prikarpatye. Просто змінився менеджмент, а деякі люди вважають, що "Континиум" купив весь готель",— пояснює депутат.

У трускавецькому Rixos є 434 номери різних цінових категорій. Діапазон цін від 684 до 3975 грн. за номер на добу. Вартість тижневого проживання в готелі (включаючи медичні послуги) складає мінімум $1 148.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...