Омельченко готується до поминальних днів

Вівторок, 11 квітня 2006, 11:50

Діючий мер Києва Олександр Омельченко має намір передати своїм довіреним особам ініціативу в рішенні долі свого позову до київської міської виборчої комісії і кандидата в мери Леоніда Черновецького

"Якщо мої довірені особи вважають, що потрібно пройти весь цикл, і апеляції, тоді я їм допомагати не буду, заважати не буду. Нехай виконують усі норми, передбачені законом", - сказав він в інтерв'ю журналістам у вівторок у Києві.

У понеділок колегія Шевченківського райсуду Києва відмовила в задоволенні адміністративного позову Омельченка до київського міськвиборчкому, третьої особи Черновецького про визнання недійсними виборів мера.

Суд вважає вимоги позивача недоведеними й у зв'язку з цим ухвалив, що даний позов не підлягає задоволенню.

Крім того, колегія суддів заявила, що сторона позивача не надала яких-небудь доказів про нібито перевищення кандидатом у мери Черновецьким виборчого фонду.

Обвинувачення на адресу Черновецького про підкуп виборців суд вважає також недоказовими, оскільки всі наведені в ході судового слухання факти стосувалися періоду осені 2005 року, коли він ще не був зареєстрований кандидатом у мери.

На запитання журналістів, що має намір робити Омельченко, він відповів: "Те ж, що роблю сьогодні - працювати, відзначати свята, готувати Київ до великодніх днів, готувати Київ до поминальних днів".

"Інтерфакс-Україна"

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування