ТУРЧИНОВ ПІШОВ З ПЕРЕГОВОРІВ, АЛЕ КОАЛІЦІЯ БУДЕ ЗАВТРА

Середа, 12 квітня 2006, 19:09

У четвер 13 квітня о 17.00 відбудеться зустріч керівників блоку "Наша Україна", Соцпартії і БЮТ для підписання документів про створення коаліції демократичних сил.

Про це повідомив керівник політради СПУ Йосип Вінський по закінченню переговорів в середу, повідомляє сайт "Нашої України".

За словами Вінського, на засіданні робочої групи був підготовлений спільний документ, який у четвер буде запропонований для підписання керівникам політичних сил.

Зустріч керівників і представників "Нашої України", СПУ і БЮТ відбудеться в четвер о 17:00 у Верховній Раді.

"На сьогоднішньому засіданні робочої групи ми взяли за основу нашої подальшої діяльності єдиний проект угоди", – повідомив Вінський.

"До цього часу ми мали шість базових загальних документів: 1 від БЮТ, 3 від Нашої України, включаючи програму "10 кроків назустріч людям", і 2 від СПУ", – відзначив він.

"Сьогодні ж ми домовилися, що беремо за основу один уніфікований документ – проект угоди, який сьогодні запропонувала "Наша Україна". Тобто тепер ситуація значно спростилася", - сказав Вінський.

"Це той документ, який дає нам можливість працювати і не має значення, з чийого штабу він походить", – додав член робочої групи Роман Зварич.

"Наприклад, від СПУ ми отримали надзвичайно ґрунтовну програму промислової політики зі справжнім секторальним підходом до державної політики у певних сферах і постаралися максимально врахувати пропозиції, що в ній містилися", - додав він.

Відповідаючи на питання журналістів, чи зачіпалася на засіданні тема прем'єрства лідера БЮТ Юлія Тимошенко, Вінський відповів: "Ми не торкалися цього питання взагалі".

Водночас 5 канал повідомляє, що представник БЮТ Олександр Турчинов залишив переговори про створення парламентської коаліції на годину раніше.

Журналістам не вдалося довідатися про причини, з яких Турчинов залишив зустріч.

"Інтерфакс-Україна", Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування