Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

РИБАЧУК ЗІБРАВСЯ ЗАЛИШИТИ ПРЕЗИДЕНТА?

Четвер, 13 квітня 2006, 11:05

Олег Рибачук має намір звільнитися за власним бажанням з посади глави секретаріату президента, повідомило газеті "Дело" джерело на Банковій, що заслуговує на довіру.

В той же час прес-секретар Рибачука Світлана Заліщук спростувала інформацію про те, що нібито глава секретаріату подав заяву про відставку за власним бажанням.

"Інформація про відставку є абсолютно недостовірною, Рибачук продовжує виконувати обов’язки голови", - сказала Заліщук "Українській правді".

За даними джерела газети "Дело", Рибачук просив про свою відставку президента Віктора Ющенка ще перед виборами, однак одержав відмову.

Зараз розглядається кілька варіантів подальшої роботи нинішнього глави секретаріату і колишнього віце-прем'єра з питань європейської інтеграції.

Зокрема, Рибачук може одержати дипломатичний портфель. Серед посад, які були запропоновані Рибачуку — посла України у Швеції, і вже отримано агреман, що схвалює таку кандидатуру, повідомило джерело.

Крім того, Рибачук розглядає можливість повернення на банківську службу.

Посада посла України у Швеції вакантна з липня 2004 року. Однак у прес-службі МЗС відмовилися давати будь-яку інформацію щодо призначення посла у Швеції до того, як про це не повідомить сам президент.

Прес-секретар Рибачука сказала, що "дані про його призначення послом у Швеції є провокацією".

Як відзначає "Дело", останнім часом глава секретаріату став рідше з'являтися на спільних заходах із главою держави.

Також за даними "Дела", заяви Рибачука з приводу депортації узбецьких громадян були болісно сприйняті в МЗС.

Нагадаємо, що Рибачук визнав, що висилка 10 узбецьких громадян з території України 14 лютого була проведена з порушенням процедури.

Хоча МЗС заявляли, що в питанні депортації Україна діяло в суворій відповідності з усіма процедурами.

Українська правда

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування