Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Колесников може стати губернатором?

Четвер, 13 квітня 2006, 13:12

На посаду донецького губернатора у випадку звільнення Вадима Чупруна можуть претендувати голова ради області Борис Колесников, екс-губернатор області Анатолій Близнюк і Віталій Гайдук.

Про це пише газета "Дело".

"Якщо Ющенко піде на схему, запропоновану лідером СПУ Олександром Морозом і яку він сам відстоював, коли знаходився в опозиції, то губернаторів можуть призначати з числа політичних сил, що одержали підтримку на місцевих виборах у регіонах", - пише "Дєло".

Зокрема, на південному сході України губернаторами можуть стати представники Партії регіонів.

У самій партії не виключають, що якщо переговори з президентом пройдуть успішно, то цю посаду може зайняти Колесников, хоча не виключають й іншої кандидатури.

Крім того, у Партії регіонів поки ще не вирішили, чи висувати свого кандидата на посаду голови Донецької обладміністрації і кого саме, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Сам Колесников у середу утримався від відповіді на запитання "Дєла", чи розглядає він для себе можливість зайняти посаду голови Донецької обладміністрації.

Один з чиновників Донецької обладміністрації зазначив: "Якщо президент піде на схему компромісу, то новим губернатором може стати екс-губернатор Донецької області Анатолій Близнюк".

Ймовірною кандидатурою нового губернатора в обладміністрації також називають нинішнього зама Чупруна, що був головою донецького облвиконкому Соцпартії в Донецьку Юрія Гринчака.

Як відомо, в середу прем'єр Юрій Єхануров повідомив про відставку Чупруна, що нібито переходить на нове місце роботи. Однак у Донецькій обладміністрації інформацію про відставку спростували.

Остаточне рішення у долі донецького губернатора має прийняти президент Віктор Ющенко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування