Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенку знову нагадали про лист з Кучмою

Четвер, 13 квітня 2006, 18:21

Екс-депутат Степан Хмара обурений тим, що президент ніяк не відреагував на ухвалу Верховного Суду щодо вироку Голосіївського райсуду Києва у справі засуджених членів УНСО за події 9 березня 2001 року.

Як відомо, ВС не змінив вирок суду, таким чином залишивши "унсовців" ув'язнениим.

У відкритому листі до президента Хмара назвав рішення ВС "великим блюзнірством і цинізмом", адже події 9 березня, за його словами були передвісниками помаранчевої революції.

Реклама:

"Ці відважні відчайдушні хлопці тоді захищали честь нашого суспільства і Вашу, пане президенте, в тому числі. Ви тоді мовчали, хоч правда, не зовсім, бо таки обмазалися, поставивши підпис під ганебною "Заявою трьох", де осуджували протестуючих наших громадян, порівнюючи їх з фашистами", - йдеться в листі Хмари.

Хмара вислововлює обурення відсутністю реакції з боку президента, його секретаріату та відповідного парламентського комітету.

"Саме завдяки наявності великої кількості відважних і відчайдушних, готових до жертовності наших громадян, серед яких активну участь брали і хлопці з УНСО, революція досягла успіху, а режим не посмів застосувати силу", - пише в листі Хмара.

ВІДЕО ДНЯ

Екс-депутат також заперечив тезу президента про те, що вибори в Україні були демократичними та рівними.

"Ви напевно не знали? яким чином проводилася остання виборча кампанія, де ніхто не контролював, які фінанси витрачаються на вибори олігархічно-клановими „партіями” для підкупу виборчих комісій, безмежної брехні, фальсифікації результатів голосування, і як могли бути забезпечені в таких умовах рівні можливості для всіх учасників виборчих перегонів?", - пише Хмара.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування